UNGDOMSGRUPPER

Går du eller ska du börja i 7:an så finns det flera ungdomsgrupper runt om i Västernorrland som längtar efter att få lära känna dig. Upplägget brukar vara detsamma och fokuset är att du ska få umgås med folk i din ålder och lära känna Jesus.

YOUTH SUNDSVALL

Youth Sundsvall är namnet för Pingstkyrkan Sundsvalls ungdomssamling. Detta är kvällar som riktar sig till dig som går i årskurs 7 och uppåt och som är jämna fredagar. En vanlig fredagskväll börjar med ungdomsmöte i kyrksalen där vi kör en gemensam aktivitet innan vi går in för lovsång & undervisning. Efteråt blir det go fika och häng fram mot natten. Vi start igång 19:00 och avslutar kvällen 23:00. Varmt välkommen till att bli en del av Youth Sundsvall!

Följ Youth Sundsvall på instagram: ”youthsundsvall” för mer information om vad som sker. Du kan även läsa mer om de här.

YOUTH HÄRNÖSAND

WOW Härnösand är namnet för Pingstkyrkan Härnösands ungdomsamling. Här möts man varje fredag med start 19:00. Du kan besöka kyrkans hemsida för mer information och kontakt. Tryck här för att komma till deras hemsida.

TONÅR STÖDE

Tonår är namnet för Bethel Stödes ungdomssamling.
Tonår är för dig som vill veta mer om Bibeln och göra roliga saker tillsammans med gruppen. Tonår träffas fredagar jämna veckor kl 19.00-21.30
Från årskurs 7 och uppåt. Här kan du läsa mer om ungdomssamlingen.